Jawatan Kosong Politeknik Ibrahim Sultan


Jawatan Kosong Politeknik Ibrahim Sultan

Politeknik Ibrahim Sultan invited you to apply for any positions listed below for which you believe you are qualified. Applicants must submit a job application online and please submit the application beforethe closing date.

Politeknik Ibrahim Sultan mempelawa mana-mana calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19

Follow/Like FB page Jawatan Kosong Johor
https://www.facebook.com/JawatanKosongJohor

Kindly click here to see the complete advertisement.
Closing on : 12 Jan 2017

Company Overview

Politeknik Ibrahim Sultan (dahulunya dikenali sebagai Politeknik Johor Bahru) membuka pintunya kepada pelajar pada Julai 1998 di Sekolah Menengah Teknik Johor Bahru sebelum berpindah ke kampus tetapnya pada bulan Jun 1998. Perancangan awal penubuhan Politeknik Ibrahim Sultan bermula pada tahun 1991 dengan usaha untuk mengenalpasti tapak yang sesuai di sekitar kawasan Johor Bahru. Tapak ladang sawit seluas 100 ekar di Lot 1957, Mukim Plentong, Daerah Johor Bahru akhirnya telah dipilih memandangkan keadaan tanah yang sesuai dan lokasinya yang berhampiran dengan kawasan perindustrian Pasir Gudang….

View more at website

Career in Politeknik Ibrahim Sultan

*Pihak iklanjawatankosong.org ingin memberikan perkhidmatan yang terbaik diberikan kepada anda dan kami menyemak jawatan yang disenaraikan adalah wujud pada tarikh makluman dibuat di website ini. Sumber kami adalah pautan asal jawatan tersebut.Walau bagaimanapun terdapat kemungkinan kami terlepas pandang pada sesuatu informasi atau jawatan tersebut telah diisi dan pautan asal telah tiada. Jika terdapat maklumat perjawatan yang tidak tepat atau pauatan asal tidak wujud, mohon pembaca dapat maklumkan kami (rujuk halaman ‘Disclaimer’) untuk kami kemaskini. Sila semak tarikh tutup permohonan bagi setiap jawatan.*

*Anda digalakkan untuk ‘subscribe’ informasi di laman sesawang ini bagi menndapatkan terus perkembangan jawatan terkini ke email anda. Masukkan email anda di ruangan kotak ‘sidebar’ kanan website ini dan tekan butang ‘submit’. Pastikan anda semak
email anda untuk pengaktifan.